Meer weten over e-Driver Garage? Neem hier contact op

Uw medewerkers extra motiveren voor duurzame verkeersdeelname?

‘e-Driver Garage’ is een aanvullend programma om de deelname op het e-Driver platform te stimuleren. Uw medewerkers strijden onderling voor waardevolle prijzen, waardoor zij extra gemotiveerd zijn om deel te nemen. e-Driver helpt uw medewerkers bij het herkennen van gevaar, verkeersinzicht en duurzame verkeersdeelname.

Hiermee vergroot uw organisatie op unieke wijze de verkeersveiligheid en reduceert u brandstofkosten en CO2-uitstoot.
Maak brandstof besparen leuk met e-Driver Garage

De winnaars worden gekozen op basis van positieve effecten op hun brandstofverbruik. De medewerker met de hoogste score ontvangt een ‘High Performance Rijtraining’ in een auto naar keuze. Deze auto wordt vooraf door de medewerker in zijn virtuele, persoonlijke garage geplaatst.

Green Cars en Dream Cars

Afhankelijk van uw wensen of bedrijfscultuur kiest u voor Green Cars of voor Dream Cars. Bij Green Cars hebben uw medewerkers de keuze uit duurzame auto's, bij Dream Cars zijn dat echte droomauto's. Rijden in een Dream Car maakt het programma uniek en onvergetelijk. Werken aan veilige en duurzame verkeersdeelname wordt hiermee aantrekkelijk en nog leuker.


De prijzen

Tijdens de ‘High Performance Rijtraining’ met een Green of Dream Car naar keuze wordt het belang van goede waarneming en reactievermogen optimaal inzichtelijk. De ‘High Performance training’ wordt gezien als de hoogst gekwalificeerde rijtraining in Nederland. De winnaars die op de tweede en derde plaats eindigen ontvangen beiden een spectaculaire rijtraining op een rijvaardigheidscentrum voor twee personen.


Competitie

De winnaars worden bepaald op basis van een viertal meetmomenten gerelateerd aan het brandstofverbruik.


Eerste kwartaal

Het eerste kwartaal winnen de deelnemers die persoonlijk de grootste daling in het brandstofverbruik hebben gerealiseerd.

Tweede kwartaal

Het tweede kwartaal winnen de medewerkers die het zuinigst hebben gereden.

Derde kwartaal

Het derde kwartaal winnen de deelnemers die de grootste daling ten opzichte van collega's hebben bereikt.

Vierde kwartaal - De Finale

Het vierde kwartaal winnen de deelnemers die de hoogste punten hebben gescoord bij de e-Driver Challenge. Extra bonuspunten kunnen worden verdiend met actieve deelname aan de trainingen.


e-Driver Garage

Verantwoord en duurzaam


De rijtrainingen staan onder auspiciën van de Verkeersveiligheid Groep Nederland en worden uitgevoerd door gekwalificeerde instructeurs.

Het e-Driver programma heeft inmiddels onder toezicht van TÜV Rheinland ruim 89.498.000 kg CO2 gereduceerd en meer dan 9500 verkeersongevallen voorkomen. e-Driver is het meest efficiënte mobiliteitsprogramma voor veilige en duurzame verkeersdeelname in Nederland.

NB De trainingen zijn geen snelheidstrainingen en worden 100% klimaat neutraal uitgevoerd. Tijdens de rijtrainingen worden alle verkeersregels strikt opgevolgd.


Contact opnemen
e-Driver Garage