e-Driver Premium

Grip op de toekomst


Het geheim

Het geheim achter succesvolle organisaties schuilt in gemotiveerde en betrokken medewerkers. Gemotiveerde en betrokken medewerkers ontstaan alleen in een cultuur waarin persoonlijke en professionele groei de norm is. Vervolgens zijn medewerkers in staat om verantwoordelijkheid te nemen en beter te presteren.

Onze oplossing

e-Driver Premium is een totaalprogramma voor het realiseren van veilige en duurzame verkeersdeelname en verbeteren van prestaties. Aandacht voor persoonlijke en professionele groei van al uw medewerkers wordt de nieuwe norm. Wij garanderen een succesvolle implementatie en optimale borging van het proces. Een verrassend positieve return of investment is gegarandeerd.Het resultaat
  • Kostenreductie door het verlagen van incidenten
  • Kostenreductie door verzuimbeheersing
  • Medewerkers zijn betrokken, gemotiveerd en professioneel
  • Leidinggevenden zijn in staat om gedrag positief te beïnvloeden
  • Uw organisatie verhoogt prestaties en is beter voorbereid op de toekomst
  • Uw organisatie heeft continu inzicht in risico’s en verbetermogelijkhedenWilt u de inzetbaarheid en performance verbeteren?Hoe werkt het


Activeren en borgen

Met het e-Driver Premium-programma worden zowel leidinggevenden als medewerkers online ondersteund. Uw medewerkers beschikken over een innovatieve oplossing om de dialoog vorm te geven. Op een unieke manier wordt richting gegeven aan het behalen van verbeteringen. Betrokkenheid, vertrouwen en toekomstperspectief zijn de sleutelwoorden van het programma. Dit alles met minimaal arbeidsverlies en maximaal resultaat. Het automatische plannings-, rapportage- en borgingssysteem bewaakt alle processen nauwgezet.

Ondersteuning leidinggevenden

90% van ons gedrag is onbewust. Traditioneel leiderschap richt zich grotendeels op ons 10% bewuste gedrag. Invitra ontwikkelde samen met de nummer één leiderschapstrainer van Nederland, Remco Claassen, een ondersteuningsprogramma. Op basis van het effectieve ‘Active Learning’-principe groeien leidinggevenden in korte tijd naar geaccepteerde coach. Gemotiveerde en betrokken medewerkers zijn het resultaat.

Ondersteuning medewerkers

Met behulp van interactieve online trainingen krijgen uw medewerkers inzicht in het ontstaan en voorkomen van risico’s. Medewerkers worden met het programma niet alleen betrokken bij verbeteringen maar worden ook ondersteund bij hun persoonlijke groei. Uw medewerkers zijn in staat om verantwoordelijkheid te nemen en prestaties te verbeteren.

Hoogwaardige arbeidsrelatie
Het programma leidt tot een hoogwaardige arbeidsrelatie. Onderzoek toont aan dat de veiligheid toeneemt, prestaties verbeteren en kosten die ontstaan door incidenten of verzuim afnemen.