Nieuwsbericht: 22 mei 2017

Uw medewerkers veiliger en zuiniger op weg


e-Driver

Zoekt u een effectieve manier voor het verlagen van brandstofkosten, reduceren van CO2-uitstoot en voorkomen van verkeersongevallen? Met meer dan 80.000 deelnemers lanceert e-Driver een geheel vernieuwde versie van het succesvolle online programma voor duurzame mobiliteit.

Succes beschikbaar voor alle opdrachtgevers!
De afgelopen jaren is gebleken dat e-Driver zichtbaar effect heeft. Uit onderzoek blijkt namelijk dat met e-Driver meer dan 9.200 ongevallen zijn voorkomen, het aantal incidenten met 44% verminderde en brandstofverbruik en CO2-uitstoot daalden tot wel 15%. Dit wordt nog verder bevestigd door onderzoek van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, waaruit blijkt dat e-Driver het meest effectieve online trainingsprogramma van Nederland is.

De factoren die verantwoordelijk bleken voor dit succes zijn standaard onderdeel geworden van e-Driver. Organisaties beschikken vanaf nu over een unieke tool om stuurinformatie te genereren met aanvullende consultancy bij de implementatie en borging van e-Driver in de organisatie. Daarnaast zijn een aantal vernieuwingen doorgevoerd om het effect in de toekomst verder te versterken:

  • Met de nieuwe e-Driver kunnen organisaties zich eenvoudig kwalificeren voor de eerste treden van de CO2-prestatieladder. Dit biedt naast financieel rendement en maatschappelijke profilering ook gunningsvoordelen bij aanbestedingen.
  • Met het keteninitiatief zijn organisaties in staat om hogere treden te behalen op de prestatieladder.
  • e-Driver is nu profielgestuurd. Nieuwe en waardevolle trainingen voor de deelnemer worden gepusht. Dit vergroot de kennis van risico’s en regelgeving.
  • Er is een Serious gaming-element toegevoegd. Dit maakt deelname aantrekkelijker, waardoor die nog verder toeneemt.
  • Met een slimme tool voor innovatief wagenparkbeheer krijgen organisaties inzicht in risicoprofielen van hun wagenpark om proactief te werken aan de veiligheid van medewerkers.

Inspiratie inbegrepen!
e-Driver biedt vanaf nu twee keer per jaar een unieke inspiratiesessie voor opdrachtgevers. Voor het verlagen van incidenten, brandstofverbruik en CO2-uitstoot worden bijeenkomsten aangeboden, waarbij experts en succesvolle programmamanagers ervaringen delen en handvatten aanreiken om een duurzame en veilige organisatiecultuur in te richten.

Met al deze vernieuwingen neemt-Driver een nog grotere voorsprong op alternatieve oplossingen. e-Driver is onmisbaar voor organisaties die aan duurzame verkeersdeelname willen werken.

Meer weten?
Neem contact op met Collin Bell: 073 523 1221